From peace of mind comes space.
From space comes movement and creativity.

My story

Het is eind 2014 wanneer ik al 15 jaar met veel plezier als accountmanager en recruiter werk. En toch bekruipt mij op dat moment een apart gevoel. De vraag die iedereen zich (vooral aan het einde van een jaar) wel eens stelt, bleef bij mij telkens terug komen: “Is dit het nu?”.

Ik besluit om eens echt stil te staan en het antwoord op deze vraag te gaan onderzoeken. Daarom reis ik begin 2015 naar Bali om mijn schoonmoeder te bezoeken en tijd door te brengen in Hotel Tandjung Sari samen met vrienden die ik door de jaren heen op het eiland heb gemaakt.

De sereniteit en de schoonheid van het eiland doen me goed. Door – letterlijk – wat meer afstand te nemen van alle dagelijkse hectiek, kan ik mijn hart horen spreken. Zo ontdek ik bijna als vanzelf mijn creatieve kant. Ik werk meteen een aantal ideeën voor een eerste sieraden- en tassencollectie verder uit. Met het ontwerp voor een speciale tas onder mijn arm stap ik naar een leeratelier in Denpasar. De DOO Bag is geboren.

Bij thuiskomst blijken de ontwerpen van mijn tassen en sieraden in de smaak te vallen bij vrienden en kennissen. Niet lang daarna komt de eerste bestelling uit Bali aan…
Ik ben een Nederlandse ontwerpster en woon in België net over de grens bij het mooie Maastricht. Ik werk nog steeds als recruiter en combineer sinds 2015 mijn vaste baan met het ontwerpen van sieraden en tassen met een Balinese flow.

“From peace of mind comes space. From space comes movement and creativity”. Voor mij is dit zo’n waarheid gebleken. XDOO

  • No products in the cart.